Pozitív apróságok

"Reggeli ambicióbombák", lefekvés előtti üdítő gondolatok, hétköznapi bölcsességek, amiket jártomban-keltemben hallottam, olvastam, megszerettem és most megőrzöm ebben a blogban. Fontos: ez egy TANULÓ blog. Remélem lesz jobb is:)

Friss topikok

Linkblog

Motivációs naptár, 2011

2011.09.23. 14:56 granola

Január:

Képesek rá, mert úgy vélik, képesek rá. They are able because they think they are able.

(Virgil)

 

Február:

Ha nem tudod merre tartasz, egész máshol fogsz kikötni. If you don't know where you"re going, you'll end up somewhere else. (Yogi Berra)

 

Március:

Ha szeretnéd elnyerni az emberek tetszését, először is próbáld megérteni őket. If you wish to please people, you must begin by understanding them. (Charles Reade)

 

Április:

A győztesnek először azt kell megtanulnia, milyen veszíteni. A winner must first know what losing's like. (Malcolm Forbes)

 

Május:

Sosem félek cselekedni, inkább félek nem cselekedni. I never worry about action, but only about inaction. (Winston Churchill)

 

Június:

Vezetőnek lenni cselekvés, és nem rang. Leadership is action, not position. (Donald H. McGannon)

 

Július:

Az ideák birodalmában minden a lelkesedéstől függ, a való világban minden a kitartáson múlik. In the realm of ideas, everything depends on enthusiasm; in the real world, all rests on perseverance. (Johann Wolfgang von Goethe)

 

Augusztus:

Minden dolog valódi ára az az erőfeszítés és fáradság, amellyel megszereztük. The real price of everything is the toil and trouble of acquiring it. (Adam Smith)

 

Szeptember:

Becsületes ember nem fél se a világosságtól, se a sötétségtől. Honest men fear neither the light nor the dark. (Thomas Fuller)

 

Október:

Jó, hogy van cél, ami felé utazunk, de végül maga az utazás számít. It is good to have an end to journey towards, but it is the journey that matters, in the end. (Ursula Le Guin)

 

November:

Az emberen kívül valamennyi állat tudja: az élet legfőbb célja, hogy élvezzük. All animals except man know that the principal business of life is to enjoy it. (Samuel Butler)

 

December:

A nehézségek azért vannak, hogy legyőzzük őket. Difficulties exist to be surmounted. (Ralph Waldo Emerson)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pozitivaprosagok.blog.hu/api/trackback/id/tr173251213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása